Toimitusehdot

 

Toimitusehdot lyhyesti:
 

1. Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (poislukien tukkuverkkokauppa).

2. Tuotteillamme on 100 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja jälleenmyyntikuntoinen.

3. Käsittelemme tilauksesi arkisin 24 tunnin kuluessa sen saapumisesta. Viikonloppuna tulleet tilaukset käsittelemme maanantaina. Ennen klo 15 saapuneet tilaukset lähetetään pääsääntöisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Kun tuotteet lähtevät kuljetukseen, saat sähköpostiisi tilauksen seurantanumeron.

4. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Lumisen asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@lumise.fi tai puhelimitse 044 295 4392 (ma-pe 09-17 ).

5. Emme vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy meidän vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Lumise -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Tarkemmat toimitusehdot:

 

1. Toimitusaika

 

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Pakkaamme tuotteet ja lähetämme ne viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, mikäli tilauksenne saapuu klo 15 mennessä. Kun tuotteet lähtevät kuljetukseen, saat sähköpostiisi tilauksen seurantanumeron. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

 

2. Toimitustavat


Toimitus Matkahuollolla
 

- MH Bussipaketti             3,90€*

Tuotteet toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

 

- MH Lähellä-paketti        5,90 €*

Tuotteet toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon pakettipisteen (mm. K-marketit, R-kioskit). Pakettipisteiden tiheä verkosto ja pitkät aukioloajat mahdollistavat paketin noutamisen silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.


- MH Jakopaketti             7,90 €

Tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi. Matkahuolto ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen tarkemman toimitusajan (arkipäivisin).

 

*) yli 80€ tilauksiin 0€

 

Toimitus Postilla


- Nouto Postin pakettiautomaatista (Postipaketti)               3,90€*

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta.

 

- Nouto Postista (Postipaketti)                        5,90€*

Tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.  Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta.


- Postin Ovelle -paketti (Posti Express)         8,90€

Postin kuljetus kotiin tai työpaikalle pääasiallisesti seuraavana arkipäivänä klo. 14 mennessä.

 

- Kotiinkuljetus sovitusti (Posti Kotipaketti)                            9,90€

Posti toimittaa paketin kotiin tai työpaikalle asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana.

- Postin pikatoimitus (Posti Aamuksi 09)                  12,90€

Postin kuljetus kotiin tai työpaikalle seuraavaksi aamuksi klo. 9 mennessä.

 

*) yli 80€ tilauksiin 0€

Postin lähetykset kuljetetaan ilmastoystävällisesti. Voit katsoa toimitusaika-arvion Postin toimitusaikakyselystä: LINKKI. Valitse lähetyspaikaksi 96100 ja vastaanottopaikaksi postinumerosi. Postin toimipisteet ja aukioloajat voit tarkistaa tästä.
 

Nouto myymälästä


Voit myös noutaa tilauksesi Rovaniemen myymälästämme arkisin klo. 9 - 17. Ilmoitamme asiakkaalle, kun tilaus on valmis noudettavaksi.
 

 

3. Maksutavat

 

Henkilöasiakkaat

 

Klarna Checkout

Henkilöasiakkaidemme maksuliikenne tapahtuu Klarna Groupin tarjoaman Klarna Checkout -palvelun kautta. Palvelun avulla ostosten tekeminen on nopeaa, joustavaa ja turvallista. Palveluun tunnistautuminen on helppoa ja voit kätevästi valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat maksuvaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankkimaksu sekä debit- ja luottokortit. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot. Ajantasaiset ehdot löydät kassasivultamme. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Klarna Checkout – palvelun kautta tapahtuneissa kortti- ja verkkopankkimaksuissa maksun saajana on Digital River World Payments AB.

 

Yritysasiakkaat

 

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (Y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Debit- ja luottokortit: Visa, MasterCard ja American Express.

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lumise Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181 830
http://www.paytrail.com/fi
asiakaspalvelu@paytrail.com
Y-tunnus: 2122839-7

 

Klarna Lasku

Klarna-laskulla saat 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä on 3,95 euroa.
Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

 

Kaikilla tuotteillamme (pl. lahjakortit ym. aineettomat tuotteet) on täysi 100 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton, eli täysin jälleenmyyntikuntoinen, myös myyntipakkauksen osalta.

Ilmoitathan palautuksesta ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@lumise.fi tai puhelimitse numeroon 044 2954 392.

Voitte palauttaa tuotteet Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena veloituksetta osoitteeseen:

Asiakaspalautus Lumise Oy, Teollisuustie 17, 96320 ROVANIEMI

Liitäthän palautuksen mukaan täytetyn asiakapalautuslomakkeemme (tai vastaavat tiedot paperilla).

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta, mikäli palautettu tuote ei ole jälleenmyyntikuntoinen (ei koske takuun alaisia palautuksia).

HUOMIO! Emme korvaa palautusohjeen vastaisesti palautettujen tuotteiden lähetyskustannuksia.

 

5. Takuu 

 

Lumise Oy noudattaa kuluttajasuolain (38/1978) mukaista virhevastuuta. Lisäksi annamme tuotteillemme 12 kuukauden takuun, joka koskee materiaali- ja valmistusvirheitä (ei koske halogeeni- ja hehkulankapolttimoita). Mikäli tuotteen takuuaika poikkeaa tästä, siitä on erikseen maininta tuotteen kohdalla. Takuuaika alkaa kuitissa olevasta päiväyksestä.

Takuutapauksessa tuote, eli käytännössä vain rikkinäiseksi epäilty komponentti, lähetetään meille tutkittavaksi ja se vaihdetaan yleensä kokonaan uuteen, mikäli takuu on oikeutettu.

Takuu ei kata tuotteiden väärinkäyttöä, asiakkaan muokkaamaa tuotetta, asennusvirheitä, ohjeiden laiminlyöntejä tai muilla virheellisillä toimilla aiheutettuja tuotteiden vahingoittamisia. Takuuseen sisältyy rikkoutunut komponentti ja mahdolliset postikulut. Takuu ei kata takuuvaihdetun osan mahdollisia asennuskustannuksia. Tuotteen takuuvaihto ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa.

 

6. Vastuu tavaran aiheuttamasta vahingosta

 

Kun tavara on asiakkaan hallinnassa, Lumise Oy ei vastaa tavaran aiheuttamasta vahingosta, joka kohdistuu: a) kiinteään tai irtaimeen omaisuuteen tai on tällaisen vahingon seuraus b) ostajan valmistamaan tuotteeseen tai valmistaman tuotteen sisältävään tuotteeseen.

Lumise Oy ei vastaa tuotteen laittomasta käytöstä taikka asennuksesta. Lumise Oy ei ole vastuussa valmistajien antamista mahdollisista virheellisistä tuotetiedoista.

 

Tuotteiden käyttö ja asennus

Asiakkaan vastuulla on selvittää tuotteen soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseen, sekä noudattaa tuotteiden käyttöön ja asennukseen liittyviä lakeja, asetuksia ja turvallisuusmääräyksiä. Lumise Oy ei vastaa tuotteen (esimerkiksi autokemikaalien tai aurinkosähköjärjestelmien) virheellisestä käytöstä tai asennuksesta aiheutuvista henkilö- tai materiaalivahingoista.

Autokemikaalien toimintaa/levitystapaa tulee ensin testata pienelle ja huomaamattomalle pinnalle toivotun lopputuloksen varmistamiseksi. Tutustu aina ennen käyttöä tuotteen käyttöohjeisiin.

 


7. Reklamaatiot

 

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@lumise.fi tai soittamalla 044 2954 392.

 


8. Tilauksen peruminen

 

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@lumise.fi tai soittamalla 044 2954 392. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Lumise pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja asiakkaan rahojen palauttamiseen.

 


9. Yhteystiedot

 

Lumise Oy
Teollisuustie 17
96320 ROVANIEMI

puh. 044 2954 392

sähköposti: info@lumise.fi