Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. (poislukien tukkuverkkokauppa)

2. Tuotteillamme on 100 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja jälleenmyyntikuntoinen.

3. Käsittelemme tilauksesi arkisin 24 tunnin kuluessa sen saapumisesta. Viikonloppuna tulleet tilaukset käsittelemme maanantaina. Pakkaamme tuotteet ja lähetämme ne viimeistään seuraavana arkipäivänä, mikäli tilauksenne saapuu klo 15 mennessä. Kun tuotteet lähtevät kuljetukseen, saat sähköpostiisi tilauksen seurantanumeron. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

4. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Erikoistekniikka.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@erikoistekniikka.fi tai puhelimitse
044 295 4392 (ma-pe 09-17 ).

5. Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy meidän vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Lumitec Oy/ Erikoistekniikka.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Tarkemmat toimitusehdot:

1. Toimitusaika

Pakkaamme tuotteet ja lähetämme ne viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, mikäli tilauksenne saapuu klo 15 mennessä. Kun tuotteet lähtevät kuljetukseen, saat sähköpostiisi tilauksen seurantanumeron. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Toimitus Matkahuollolla

-Noutaessasi tuotteesi valitsemastasi Matkahuollon toimipisteestä toimituskulut ovat 3,90€ (yli 80€ tilauksiin 0€).

-Valitessasi toimituspaikaksi lähikauppasi (Siwa, Valintatalo ja Euromarket) toimituskulut ovat 5,90 € (yli 80€ tilauksiin 0€). Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.


-Halutessasi toimituksen kotiovellesi, toimituskulut ovat 7,90 €. Matkahuolto ottaa aina yhteyttä ennen kotiin kuljetusta, jolloin voitte  sopia tarkemman jakoajan arkipäiville kello 9-21 välille.

Toimitus Postilla

-Noudettaessa tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista toimituskulut ovat 3,90€ (yli 80€ tilauksiin 0€). (SmartPOST)


-Noutaessasi tuotteesi postista toimituskulut ovat 5,90€ (yli 80€ tilauksiin 0€)(Itella Economy)


-Postin kuljetus kotiin tai työpaikalle klo. 14 mennessä 8,90€ (Itella Express Business Day)

-Postin kuljetus kotiin tai työpaikalle seuraavaksi aamuksi klo. 9 mennessä 12,90€ (Itella Express Morning)

Voit katsoa toimitusaika-arvion Itellan toimitusaikakyselystä: LINKKI. Valitse lähetyspaikaksi 96100 ja vastaanottopaikaksi postinumerosi. SmartPOST pakettiautomaattien sijainnit voit tarkistaa tästä. 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä. Saat aina ilmoituksen tekstiviestillä paketin saapumisesta noutopaikkaan. Postin lähetykset kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Nouto myymälästä

Voit myös noutaa tilauksesi Rovaniemen myymälästämme arkisin klo. 9 - 17. Ilmoitamme asiakkaalle, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

3. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Jousto:  Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskutuslisä 3,95 euroa.

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 e
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf
 

Verkkopankkimaksut ja luottokortit:

Maksupalvelun tarjoaja

Paytrail Oyj, 2122839-7

Innova 2, Lutakonaukio 7

40100 JYVÄSKYLÄ

Finland

asiakaspalvelu@paytrail.com

Puh. +358 207 181830 (ark. 8-19)

Palvelun kuvaus

Paytrail Oyj (Paytrail) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrailin maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrailin palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Palautusoikeus

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan kauppiaan kanssa.

Tietoa maksutavoista

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Maksu tilitetään kauppiaalle.
 

Korttimaksujen osalta Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Kaikilla tuotteillamme (pl. lahjakortit ym. aineettomat tuotteet) on täysi 100 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton, eli täysin jälleenmyyntikuntoinen (myös myyntipakkauksen osalta).

Ilmoitathan palautuksesta ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@erikoistekniikka.fi tai puhelimitse numeroon 044 2954 392.


Voitte palauttaa tuotteet Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena veloituksetta osoitteeseen:


Asiakaspalautus Lumitec Oy
, Teollisuustie 17, 96320 ROVANIEMI


Palautusoikeus koskee myös vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tarvitse maksaa.

Liitäthän palautuksen mukaan täytetyn asiakapalautuslomakkeemme (tai vastaavat tiedot paperilla).

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta, mikäli palautettu tuote ei ole jälleenmyyntikuntoinen (ei koske takuun alaisia palautuksia).
HUOMIO! Emme korvaa palautusohjeen vastaisesti palautettujen tuotteiden lähetyskustannuksia.


5. Takuu 
 
Lumitec Oy noudattaa kuluttajasuolain (38/1978) mukaista virhevastuuta. Lisäksi annamme tuotteillemme 12 kuukauden takuun, joka koskee materiaali ja valmistusvirheitä. Mikäli tuotteen takuuaika poikkeaa tästä, siitä on erikseen maininta tuotteen kohdalla. Takuuaika alkaa kuitissa olevasta päiväyksestä. 
 
Takuutapauksessa tuote, eli käytännössä vain rikkinäiseksi epäilty komponentti, lähetetään meille tutkittavaksi ja se vaihdetaan yleensä kokonaan uuteen, mikäli takuu on oikeutettu. 
 
Takuu ei kata tuotteiden väärinkäyttöä, asiakkaan muokkaamaa tuotetta, asennusvirheitä, ohjeiden laiminlyöntejä tai muilla virheellisillä toimilla aiheutettuja tuotteiden vahingoittamisia. Takuuseen sisältyy rikkoutunut komponentti ja mahdolliset postikulut. Takuu ei kata takuuvaihdetun osan mahdollisia asennuskustannuksia. Tuotteen takuuvaihto ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. 
 
 
6. Vastuu tavaran aiheuttamasta vahingosta
 
Kun tavara on asiakkaan hallinnassa, Lumitec Oy ei vastaa tavaran aiheuttamasta vahingosta, joka kohdistuu: a) kiinteään tai irtaimeen omaisuuteen tai on tällaisen vahingon seuraus b) ostajan valmistamaan tuotteeseen tai valmistaman tuotteen sisältävään tuotteeseen.
Lumitec Oy ei vastaa tuotteen laittomasta käytöstä taikka asennuksesta. Lumitec Oy ei ole vastuussa valmistajien antamista mahdollisista virheellisistä tuotetiedoista.


7. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@erikoistekniikka.fi tai soittamalla 044 2954 392.


8. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@erikoistekniikka.fi tai soittamalla 044 2954 392. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Lumitec Oy / Erikoistekniikka.fi - verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja asiakkaan rahojen palauttamiseen.


9. Yhteystiedot

Lumitec Oy/ Erikoistekniikka.fi
Teollisuustie 17
96320 ROVANIEMI

puh. 044 2954 392

sähköposti: info@erikoistekniikka.fi